در ۱۱ اکتبر، بیتکوین در نمودار روزانه ی خود شاهد ایجاد یک تقاطع طلایی در میانگین های متحرک بود. تقاطع طلایی زمانی ظهور می کند که میانگین متحرک کوتاه مدت به بالاتر از میانگین متحرک بلند مدت عبور کند. به طور معمول، تحلیلگران تقاطه طلایی را بر اساس تلاقی بین میانگین متحرک ۵۰ و ۲۰۰ دوره اندازه گیری می کنند. اما همچنان یک شاخص باقی مانده است.
چرا ۲۰-۵۰؟
جایگزینی اعداد میانگین های متحرک ۲۰-۵۰ بجای اعداد ۵۰-۲۰۰ تصویری دقیق تر و واقعی تر از رفتار بازار را در نمودار نشان می دهد – حداقل در مورد بیت کوین معمولا چنین است.

افزایش قیمت بیتکوین پس از تقاطع های طلایی. نمودار از tradingview.com
این نمودار سه تقاطع طلایی و بازتاب های پس از آن را به دقت نشان می دهد. اولین کراس اوور در ۵ ژانویه (GC1) ظاهر شد که پس از آن بیتکوین ۴۲% افزایش قیمت داشت.
به همین ترتیب ، پس از تقاطع طلایی دوم (GC2) در ۲۰ آوریل، بیتکوین افزایش ۴۶ درصدی قیمت را شاهد بود. در آخرین کراس اوور که در ۲۵ ژوئیه اتفاق افتاد نیز ۳۰% افزایش قیمت رخ داد.
و برعکس، هربار پس از تشکیل تقاطع مرگ یا همان تقاطع طلایی وارونه، قیمت به پایین آمده و این نشان می دهد که معامله گران میانگین های متحرک نمایی ۲۰ دوره ای و میانگین متحرک ساده ی ۵۰ دوره ای را برای تصمیم گیری های خود بیشتر استفاده میکنند.
تاثیر سرمایه گذاری در بیتکوین توسط شرکت های بزرگ
آخرین فراکتال از تقاطع های طلایی در زمانی ظاهر شده اند که موسسه ها و شرکتهای بزرگ ورود خود را به بازار ارزهای دیجیتال اعلام کرده اند.
در همین سه شنبه، Stone Ridge – یک غول مدیریت مالی ۱۰ میلیارد دلاری، فاش کرد که بیش از ۱۱۵ میلیون دلار بر روی بیتکوین سرمایه گذاری کرده است.
این خبر چند روز پس از آن منتشر شد که یک شرکت پرداخت چند ملیتی به نام Square و به سرپرستی جک دورسی مدیر عامل توییتر نیز خبر از خرید ۵۰ میلیون دلار بیتکوین داد.

هفته ها و ماه ها قبل از آن نیز شرکت تجاری MicroStrategy و پل تودور جونز نیز مقادیر قابل توجهی را به بخش بیت کوین اختصاص دادند.
سرمایه گذاری شرکت های مطرح در بیت کوین، تمایل به داشتن این دارایی را در بین افرادی که تمایلی به سرمایه گذاری در آن ندارند نیز ایجاد کرد. حتی برخی خاطرنشان کردند که ممکن است شرکتهای بیشتری با کاهش ارزش دلار آمریکا، ذخایر نقدی خود را به بیت کوین اختصاص دهند.

بنابر این دلایل می توان تقاطع طلایی اخیر را نیز معتبر تلقی کرد.