تحلیل قیمت بیتکوین. استارگت:
بیتکوین بعد از چند حمایت خوب در سطوح ۲۸۵۰۰ الی ۳۰۰۰۰ دلار تونست ترند نزولی نسبتا طولانی مدتی که تشکیل شده بود رو بشکنه و تا قیمت ۳۹۸۰۰ دلار صعود کنه. در ادامه در صورت تثبیت قیمت بر روی ترند شکسته شده، سطوح مهم بعدی محدوده هاییه که فیبوناچی بازگشتی برای ما مشخص میکنه که در ابتدا سطح ۳۸.۲ که با یک ترند نزولی دیگه که از اوج قیمت در ۶۵۰۰۰ دلار تشکیل شده تقارن داره مهم ترینِ اون هست که در قیمت ۴۱ الی ۴۲ هزار دلار قرار گرفته. در صورت شکست این سطح محدوده ی فیبوناچی ۵۰ مهمترین سطح بعدی ماست که در قیمت ۴۶ الی ۴۷ هزاردلار قرار گرفته، و پس از اون نیز سطح ۶۱.۸ که محدوده ی ۴۹ الی ۵۱ هزار دلار رو نشون میده.

نمودار قیمت بیتکوین
بازگشت به روند صعودی کلی هم نیازمند تثبیت قیمت در همین سطحه، یعنی تا زمانی که قیمت بالای محدوده ی ۵۱ هزار تثبیت نشه از پایان اصلاح قیمتی در روند بلند مدت نمیشه با اطمینان صحبت کرد.
در حال حاضر قبل از رسیدن به سطوح ذکر شده ممکنه شاهد تست ترند شکسته شده باشیم و یا در صورت ورود حجم بیشتری از سرمایه به بازار شاهد افزایش قیمت بدون پولبک یا همون تست مجدد ترند شکسته شده باشیم. که البته فعلا شاهد افزایش چشمگیری در حجم قیمت نیستیم.
با نگاه به موینگ اوریج های ۵۰ و ۲۰۰ دوره ای که در چارت روزانه تقاطع دث کراس رو پیش از این ثبت کرده بودن هم سطح ۴۴۵۰۰ به عنوان یک سطح مقاوتی قوی دیده میشه که با خط ترند نزولی سقف چارت نیز تقارن نسبی داره.

دث کراس در نمودار قیمت بیتکوین
و اما از دیدگاه نزولی اگر بیتکوین موفق به حفظ سطح شکسته شده نشه میتونه به نوسان به محدوده ی زیر ۳۵ هزار دلار برگرده و باید دید در این صورت آیا باز هم حمایت مناسبی در اون محدوده انجام میگیره یا شکست اون محدوده میتونه قیمت رو وارد کانال بیست هزار کنه.
آنچین دیتا و نمودار سیکل های قیمتی بیتکوین
حالا برای اینکه دید بهتری نسبت روند قیمت بیتکوین داشته باشیم و تشخیص بدیم که کفه ی ترازو بیشتر به کدام سمت سنگینی میکنه نیاز به کمی داده های بیشتر داریم، پس به سراغ نمودار سیکلهای قیمتی و آنچین دیتا یا به عبارتی داده های درون زنجیره ای میریم.
در ابتدا بررسی pi cycle به ما نشون میده که در حالت کلی قیمت همچنان در محدوده ی اصلاحی قرار داره و برای خروج از این محدوده نیاز به قرار گرفتن در بالای DMA 111 قرار داره یعنی بالای سطح ۴۳۰۰۰ دلار.

نمودار pi cycle. منبع https://www.lookintobitcoin.com/
بررسی golden ratio هم نشون میده که قیمت در سطح حساسی قرار داره و کاهش قیمت به زیر ۳۵۰DMA میتونه کاهش زیادی در قیمت ایجاد کنه، و از اونجایی که بر طبق این دیتا هر سیکل صعودی بیتکوین شتاب و پرتاب قیمت کمتری نسبت به سیکل قبلی خودش داره این احتمال که حتی سطح ۶۵۰۰۰ اوج قیمت این سیکل بوده رو هم دور از ذهن نمیبینه

نمودار golden ratio
اما در کنار این دو دیتا که اوضاع رو فعلا صعودی نشون نمیدن، دیتاهای بیشتری وجود دارن که خلاف این مسئله رو نشون میدن که بر طبق اونها همچنان میشه به ادامه ی بولران بیتکوین امیدوار بود،
به عنوان مثال در Hatemap هنوز رنگ قرمز که نشانه ی رسیدن به اوج این سیکل باشه مشاهده نمیشه، و در نمودار منحنی رشد لوگاریتمی، mvrv و RHODL Ratio هم هنوز تا اوج قیمت فاصله ی زیادی دیده میشه.

نمودار بیتکوین hatemap

نمودار منحنی رشد لوگاریتمی بیتکوین

نمودار mvrv

نمودار rhodl ratio
پس تا اینجا بر اساس دیتاهای آنچین و نمودارهای سیکل قیمتی میشه به صعودی شدن امید بیشتری داشت.
با نگاهی به نمودار دامیننس تتر که در چارت هفتگی یک سقف دو قلو رو تشکیل داده و کاهش اون میتونه نشونه ی افزایش ورود سرمایه به بازار باشه میشه همچنان به بازگشت روند صعودی بیتکوین و سایر رمز ارزها امید بیشتری داشت.

نمودار دامیننس تتر
به عنوان مثال در چارت دامیننس اتریوم میشه تشکیل یک الگوی پرچم رو مشاهده کرد که در صورت شکست از بالا میتونه بیانگر رشد قیمت اتریوم در کوتاه مدت و میان مدت باشه.

نمودار دامیننس اتریوم
در نهایت به طور خلاصه با در نظر گرفتن ریسک های موجود و مدیریت سرمایه باید برای معامله گری و یا سرمایه گذاری در شرایط فعلی تصمیم گرفت و این مطلب تنها تلاشی برای کمک به دید کلی نسبت به روند احتمالی بازاره.
مطالب این وبسایت پیشنهادی برای سرمایه گذاری و یا عدم سرمایه گذاری نمی باشد.